Ето къде КАТ снима с камери в Пловдив и региона(ПОДРОБНО)

През октомври в Пловдив и в областта от сектор "Пътна полиция" ще бъдат разположени следните точки за наблюдение на скоростта с автоматизирани системи за контрол на правилата за движение /АСКПД /:

І. Пловдив:

- бул. "Кукленско шосе", между ул. "Скопие" и кръгово кръстовище с път ІІ-86;
- бул. "Н. Вапцаров", между бул. "Македония" и бул. "Цар Борис ІІІ Обединител"- продължение;
- отсечката на бул. "Христо Ботев" между пътен възел "Коматевско шосе" и бул. "Ал. Стамболийски";
- отсечката на бул. "Пещерско шосе" между ул. "Елин Пелин" и ул. "Орфей";
- отсечката на бул. "Христо Ботев" между пл. "Централна гара" и ул. "Л. Каравелов";
- бул. България - до пешеходен светофар на ЕГ- Пловдив;
- бул. България - до транспортен вход на Международен панаир - южно платно;
- бул. "България"- северно платно до кръстовището с ул. "Огражден";
-отсечката на бул. "Васил Левски" между бул. "Дунав" и КПП- "Карловско шосе";
- отсечката на бул. "Найчо Цанов" между бул. "Христо Ботев" и бул. "Менделеев";
- отсечката на бул. "Княгиня Мария Луиза" между ул. "П. Д. Петков" и бул. "Източен";
- отсечката на бул. "Източен" между бул. "Княгиня Мария Луиза" и бул. "Христо Ботев";
- отсечката на бул. "Освобождение" между бул. "Цариградско шосе" и бул. "Санкт Петербург";
- отсечката на бул. "Освобождение" между ул. "Шипка" и бул. "Асеновградско шосе";
- отсечката на бул. "Санкт Петербург" между ул. "Лев Толстой" и бул. "Освобождение";
- отсечката на ул "Цар Симеон" между бул. "Асеновградско шосе" и ул. "Ягодовско шосе";
- отсечката на бул. "Цариградско шосе" между кръстовищата с ул. "Ландос" и пътен възел "Скобелева майка";
- отсечката на бул. "Марица"-Юг между кръстовищата с бул. "Източен" и ул. "Крайна";

ІІ. Републикански път ІІ-86 - Пловдив - Асеновград - Смолян:

- км. 6+850 до кръстовище с път ІІІ-862, посока Асеновград;
- км. 6+900 до кръстовище с път ІІІ-862, посока КПП 6-ти км;
- км. 8+950 до кръстовище за Овощарски институт, посока КПП 6-ти км;
- км. 10+900 до кръстовище с обходен път на село Белащица, посока Асеновград;
- км. 16+000 до бензиностанция "Лукойл", посока Асеновград;
- км. 17+024 до кръстовище за село Крумово, в двете посоки;
- км. 19+100 до кръстовище за летище "Пловдив", в двете посоки;
- км. 19+200 на пътя ІІ-86, в двете посоки.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
28 коментара
TAXI BOY

TAXI BOY

07.03.2014 | 04:48

MN. 4ESTO ZASI4AM NA6MARKANI GAZAR4ETA KOITO UPRAVLIAVAT SAS SAMO4UVSTVIETO NAGOSPODARI BEZ DA SI DAVAT SMETKA 4E RISKUVAT JIVOTA NA DR. OKOLO LUKSOZNITE IM DJIPOVE ZA TIAH KAMERI NIAMA DORI NOMERATA SA IM ZAPISANI ZA DA NE SE SPIRAT TA KAMERITE SA SI HUBAVO NE6TO NO NEKA ZASNEMAT VSI4KI ILI PONE NAMALIM GLOBITE ZA PROSTOSMARTNITE VSE NIAKAKAV KONTROL TRIABVA DA IMA MAKAR DASE KAZVA KORUPCIA NALI SE 6MEKERUVAME TAKAVA NI E CIALATA DARJAVA KAMERI IMA I V PARLAMENTA NO I TAM SA \'\'GOSPODARI\'\'NA STADO OVCE TA AKO NE E STACIONARNA ZA 20, 30LV. SE 6TE I NAMERIM CAKATA \n

Отговори
0 0
Алекс

Алекс

11.11.2013 | 12:42

Искам да Ви кажа на всички,че това с камерите и с непрестанните глоби е пълна глупост, че ще оправи шофьорите.Пълна глупост!Има някоко вида шофьори - страхливи, които правят уникални тъпотии на пътя, самоубийци- които са тръгнали да се правят на тежкари докато не се забият в някое дърво и тъпанари-мислещи се за големи шофьори, а всъщност не познава знаците, всичко останало може да се каже МОЖЕ казвам да се каже е нормален шофьор, но за мен това дали караш с 50 или с 80 не е проблема, ако си добър шофьор, може да реагираш навреме, важно е когато караш да си съсредоточен върху това, което правиш. А тези камери предлагам на господата от полицията да си ги закарат вкъщи и да се заснемат\nПисна ми от корумпирани идиоти и от управляващи на които не им пука за народа им.

Отговори
1 0
Петър Симов Пловдив

Петър Симов Пловдив

11.10.2013 | 14:11

Напълно излишно е промяната в маркировката и поставянето на ограничения на скоростта до третата такава бензиностанция намираща се мегду другите две. Ако всяка бензиностанция или търговски обект, които са доста на брой по тази отсечка бъде разрешена такова възможност за влизане от двете платна на движение, би се стигнало до градско движение със скорост от 60 км. Решението за подобни междуградски пътища е изграждането на по две платна за движение във всяка посока с мантинела между тях, както и избягването създаването на конфликтни точки с излишни отсечки или кръгове по тях. Разбира се ако се намерят средства за това и не бъдат \"усвоени\" някъде другаде и от някой друг.

Отговори
0 0
Петър Симов Пловдив

Петър Симов Пловдив

11.10.2013 | 14:10

Лично аз когато тръгвам на път през уикенда към Пампорово се сблъсквам с абсурдното ограничение на скоростта по пътя от град Пловдив към град Асеновград. Навсякъде по пътя са поставени ограничения на скоростта от 60 км които образуват километрични опашки от автомобили в двете посоки. Напълно излишно е ограничението до бензиностанция Лукойл след околовръстия път в посока Асеновград, където се дава възможност на автомобилите достъп до нея от двете посоки на движение. Ясно е на всички как, по какъв начин и защо на тази бензиностанция е разрешено това, като бе променена маркировката на пътя и бе въведено ограничението. При положение, че бензиностанции на същата марка има преди изхода на гр. Пловдив вдясно за тези които излизат от гр.Пловдиви и преди КЦМ също вдясно, за тези които минават по околовръстния път посока Смолян и държат на нейните горива спокойно могат да заредят от двете посочени по-горе бензиностанции.

Отговори
0 0
Петър Симов Пловдив

Петър Симов Пловдив

11.10.2013 | 14:08

В град София на пример, където всички знаем, че е разрешено движението на места с пътни знаци със скорост до 80 км, въпреки че правилника за движението по пътищата посочва 50 км максимална скорост в населени мяста. Това е решение да се преодолеят задръстванията, като незнайно защо не се прилага и в другите големи градове в страната. Вместо да поставят пътни камери и дебнещи полицейски патрули с подобни устройства, защо не се създаде възможност с неголеми реформи на пътните платна, движението на автомобилите с нормални скорости, както е в другите държави в западна Европа.

Отговори
0 0
Петър Симов Пловдив

Петър Симов Пловдив

11.10.2013 | 14:06

Невероятна безумица е да се ограничава трафика на места където пътните платна са повече и позволяват движение с по-голяма скорост. Това ще доведе единствено до по-големи задръствания по пътищата. Излишно е движението с 50 км в индустриални райони в градовете, където няма движение на пешеходци, а пътните платна са в повечето случаи по три във всяка посока на движение,разделени с метални огради, и по-безопасно от много пътища извън населените места, където има насрещно движещи се автомобили.

Отговори
0 0
petio

petio

09.10.2013 | 14:51

хахах и твоята майка също. хахах :D И ти си ми кихал, за това приказваш така хахах

Отговори
0 0
mcm

mcm

08.10.2013 | 21:01

петьо да та кихнат манафите майкати шивана

Отговори
0 0
petio

petio

08.10.2013 | 11:36

Катаджия съм аз и не ми дреме изобщо за закона. Вие му мислете. До сега сте ми кихали и ще продължавате да ми кихате. :D

Отговори
0 0
СТАРИЯ

СТАРИЯ

07.10.2013 | 14:16

ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГОФРЕНСКИ , ИЗБИВАЩИ КОМПЛЕКСИ ШОФЬОРЧЕТА---ЯКО ГЛОБИ И КАМЕРИ НА ВСЕКИ МЕТЪР---И ТАКА ЩЕ НАМАЛЕЕЕ СЕБЕУБИВАНЕТО НА ЕДИН НАРОД..............ДА НЕ ЗАБРАВАМЕ СЪБИРАЕМОСТТА НА ГЛОБИТЕ ОБАЧЕ, КОЙТО НЕ ПЛАТИ ДО МЕСЕЦ-ДВОЙНА ГЛОБА, И ПОСЛЕ ---У ПАНДЕЛАТА............... ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЧЕНГЕНЦАТА И ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ВЪВ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ДА ВИДИМЕ ТОГАВА НЕМА ЛИ ДА ИМА РЕД !!!

Отговори
0 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?